Hae meille töihin

Tulevaisuuden tuottajatähdet ja tapahtumien taitajat – Pulpin kevään 2018 Trainee-haku on auki!

Pulp hakee tuotantoonsa moneksi muuntuvaa traineeta. Tarjoamme sinulle kuuden kuukauden (6kk) kilpailukykyisen palkallisen harjoittelun tapahtuma-alan rennoimmassa työpaikassa, #kohtaamistoimisto Pulpissa. Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä markkinoinnin ja myynnin parista, mahdollisuuden oppia projektijohtamista tapahtumatuotannon alalta Suomen mielenkiintoisimpien asiakkaiden parissa ja Pulpin timanttiset 13 työkaveria. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on hauska tehdä duunia joka päivä mielenkiintoisten projektien parissa.

Käytännön työn ja projektikoordinoinnin lisäksi pääset oppimaan miten brändien fyysiset ja digitaaliset kohtaamiset rakentuvat aina suunnitteluvaiheesta projektien jälkeiseen aikaan. Tarjoamme sinulle työtehtäviä myös laaja-alaisesti myynnin ja markkinoinnin parista. Avainsanana on työtehtävien monipuolisuus ja myös sinä pääset vaikuttamaan trainee-jaksosi työtehtäviin. 

Odotamme sinulta, että olet oma-aloitteinen, luotettava, kiinnostunut aidosti tapahtuma-alasta sekä markkinoinnista ja olet halukas jatkuvasti oppimaan uutta. Ahkeruus, joustavuus ja Yes I can -asenne ovat sinulle tuttuja. 

Lähetä hakemus ja CV 11.3.2018 mennessä rekry@pulpagency.com. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti helmi-maaliskuussa.

Voit hakea traineeksi myös jo syksylle 2018. Vinkkaa kaverille tai laita oma hakemus sisään.

Lisätiedot: Laura Hottinen, laura.hottinen@pulpagency.com | 045 8731600

 

 

 

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PROMOOTTOREITA

 

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloishakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvalllinen CV osoitteeseen rekry@pulp.fi.

 

OTA YHTEYTTÄ