Hae meille töihin

HAEMME INNOSTUNEITA KAHVIASIANTUNTIJOITA

 

Haemme kahvista innostuneita myyjiä kansainvälisen kahvitalon tuote-esittelyihin Mikkeliin, Lohjalle, Porvooseen, Kuopioon, Kotkaan, Kouvolaan, Poriin, Vaasaan, Joensuuhun, Lappeenrantaan, Jyväskylään, Hämeenlinnaan, Lahteen, Ouluun, Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle.

 

Työskentelet pääsääntöisesti myymälöissä erillisellä pisteellä vastaten tuote-esittelystä, myynnistä, raportoinnista sekä pisteen yleisestä siisteydestä. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä. Työvuoroja on tarjolla viikoittain vaihtelevasti yhdestä viiteen.

 

Järjestämme kattavat koulutukset Helsingissä 1.-2.8 sekä 8.-9.8. Jompaankumpaan koulutukseen on pakollista osallistua. Koulutus on palkallinen ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville tarjotaan luonnollisesti matkat sekä majoitus.

 

Sinulta toivomme itsenäistä otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä, promootioista tai asiakaspalvelusta.

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, upeat työkaverit, jatkuvaa koulutusta ja hyviä etenemismahdollisuuksia.

 

Jos kiinnostuit, laita viipymättä avoin hakemus sekä kuvallinen ansioluettelo osoitteeseen: nespresso@pulp.fi. Laitathan viestin otsikoksi ”Kahviasiantuntija”.


 

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PROMOOTTOREITA

 

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloishakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvalllinen CV osoitteeseen rekry@pulp.fi.

 

OTA YHTEYTTÄ