Hae meille töihin

 

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PROMOOTTOREITA

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloishakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvalllinen CV osoitteeseen rekry@pulp.fi.

 


 

HAEMME INNOSTUNEITA KAHVIASIANTUNTIJOITA

Haemme kahvista innostuneita myyjiä kansainvälisen kahvitalon tuote-esittelyihin Mikkeliin, Lohjalle, Porvooseen, Kuopioon, Kotkaan, Kouvolaan, Poriin, Vaasaan, Joensuuhun, Lappeenrantaan, Jyväskylään, Hämeenlinnaan, Lahteen, Ouluun, Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet pääsääntöisesti myymälöissä erillisellä pisteellä vastaten tuote-esittelystä, myynnistä, raportoinnista sekä pisteen yleisestä siisteydestä. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja haluavat jatkuvasti kehittyä myyjinä. Työvuoroja on tarjolla viikoittain vaihtelevasti yhdestä viiteen.

Järjestämme kattavat koulutukset Helsingissä ja jotta voisit työskennellä kahviasiantuntijana, koulutukseen osallistuminen on pakollista. Koulutus on palkallinen ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville tarjotaan luonnollisesti matkat sekä majoitus.

Sinulta toivomme itsenäistä otetta työskentelyyn, loistavia vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta ja intohimoa kahvia sekä myyntityötä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta myynnistä, promootioista tai asiakaspalvelusta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, upeat työkaverit, jatkuvaa koulutusta ja hyviä etenemismahdollisuuksia.

 

Jos kiinnostuit, laita viipymättä avoin hakemus sekä kuvallinen ansioluettelo osoitteeseen: rekry@pulp.fi. Laitathan viestin otsikoksi ”Kahviasiantuntija”.

 


 

PULP ETSII TUOTANTOON KOLMEA TRAINEETA TALVEKSI 2018-2019 

Tarjoamme sinulle kuuden kuukauden kilpailukykyisen palkallisen harjoittelun tapahtuma-alan rennoimmassa työpaikassa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä tuotannon, kohtaamisten ja tapahtumamarkkinoinnin alalta sekä mahdollisuuden oppia projektin johtamista Suomen mielenkiintoisimpien asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on hauska tehdä duunia yhdessä 15 muun tapahtuma-alan ammattilaisen kanssa joka päivä.

Käytännön työn ja projektikoordinoinnin lisäksi pääset oppimaan miten erilaiset fyysiset kohtaamiset rakentuvat, olipa kyse messuista, promootioista, aktivoinneista tai tapahtumista. Haluamme tarjota sinulle Trainee-jaksosi aikana työtehtäviä laaja-alaisesti myös markkinoinnin ja myynnin alueelta. Myös sinä pääset vaikuttamaan työtehtäviisi. 

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, kiinnostunut aidosti tapahtuma-alasta ja olet halukas jatkuvasti oppimaan uutta. Ahkeruus, joustavuus ja Yes I Can -asenne ovat sinulle tuttuja sanoja.

 

Lähetä kuvallinen hakemus ja CV rekry@pulp.fi – Trainee-paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Laura Laitasalo, laura.laitasalo@pulp.fi / 040 824 9099

 

 

OTA YHTEYTTÄ