Hae meille töihin

 

TÄLLÄ HETKELLÄ ETSIMME AKTIIVISESTI


TRAINEE

Pulp etsii kevätkaudelle kahta kunnianhimoista traineetä!

Tarjoamme sinulle 2-4 kuukauden kilpailukykyisen palkallisen harjoittelun tapahtuma-alan rennoimmassa työpaikassa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä tuotannon, kohtaamisten ja tapahtumamarkkinoinnin alalta sekä mahdollisuuden oppia projektin johtamista Suomen mielenkiintoisimpien asiakkaiden parissa. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on hauska tehdä duunia yhdessä 20 muun tapahtuma-alan ammattilaisen kanssa joka päivä.

Käytännön työn ja projektikoordinoinnin lisäksi pääset oppimaan miten erilaiset fyysiset kohtaamiset rakentuvat, olipa kyse messuista, promootioista, aktivoinneista tai tapahtumista. Haluamme tarjota sinulle Trainee-jaksosi aikana työtehtäviä laaja-alaisesti myös markkinoinnin ja myynnin alueelta. Myös sinä pääset vaikuttamaan työtehtäviisi.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, kiinnostunut aidosti tapahtuma-alasta ja olet halukas jatkuvasti oppimaan uutta. Ahkeruus, joustavuus ja Yes I Can -asenne ovat sinulle tuttuja sanoja.

Jos haluat hypätä mukaan vauhdikkaaseen kyytiin, lähetä kuvallinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@pulp.fi – Trainee-paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi

www.pulp.fi

 


ETSIMME SINUA, PIRTEÄ JA MYYNTIHENKINEN PROMOOTTORI!

Etsimme täydennyksenä kenttätiimiimme muuntautumiskykyisiä myynnin ammattilaisia, jotka tekevät luontaisesti kovaa tulosta ja nauttivat itsensä haastamisesta erilaisissa myyntitilanteissa. Etsimämme henkilöt nauttivat aidosti asiakkaiden kohtaamisista ja edustavat brändiä kuin brändiä täydestä sydämestä.

Menestyäksesi Pulpilaisena olet reippaan rempseä tuumasta toimeen tyyppi, jolta ei iloista asennetta ja ongelmanratkaisukykyä puutu. Olet oikea haka sosiaalisissa tilanteissa ja osaat vilpittömästi kuunnella asiakasta ja hänen tarpeitaan. Sinulla on suuri halu kehittyä myyntityön ammattilaiseksi.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia keikkatöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä! Aiempi kokemus erilaisista myyntitehtävistä on ehdottomasti eduksesi, mutta koulutamme työntekijöitämme myös jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Vakuuta meidät kyvyistäsi alla olevan hakulomakkeen kautta.

Pulpilaiseksi? Täytä hakemuslomake tästä! 

Lähetä hakemuksen täyttämisen jälkeen vielä kuvasi osoitteeseen rekry@pulp.fi.

Laitathan viestin otsikoksi “Pulpilaiseksi NIMESI / Kuva". Näin varmistat, että olet mukana rekrytointiprosessissa!

Lisätiedot: laura.laitasalo@pulp.fi

 

 

OTA YHTEYTTÄ