Hae meille töihin

TUOTANTO TRAINEE SAA PAIKAN

 

Etsimme joukkoomme tekijätyyppiä Tuotanto Traineeksi. Tarjoamme sinulle 6kk palkallisen harjoittelun kohtaamisten & tapahtuma-alan rennoimmassa työpaikassa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja merkityksellisiä työtehtäviä laajasti markkinoinnin parista, keskittyen tapahtumatuotantoon ja promootioihin. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on hauska tehdä duunia joka päivä Suomen mielenkiintoisimpien asiakkaiden ja huippuprojektien parissa.

Käytännön työn ja projektikoordinoinnin lisäksi pääset oppimaan miten erilaiset tapahtumat ja promootiot syntyvät aina suunnittelupöydältä projektien jälkeisiin vaiheisiin. Tarjoamme sinulle työtehtäviä myös laaja-alaisesti markkinoinnin ja myynnin parista. Avainsanana on työtehtävien monipuolisuus ja myös sinä pääset vaikuttamaan Trainee-jaksosi työtehtäviin.

Odotamme sinulta, että olet kiinnostunut aidosti promootioista ja tapahtuma-alasta sekä olet jatkuvasti halukas oppimaan uutta. Ahkeruus, joustavuus, intohimo ja Yes I can -asenne ovat sinulle tuttuja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.5.2017 mennessä rekry@pulpagency.com. Merkkaa viestisi otsikoksi "Trainee kevät 2018". Valinta harjoittelujaksolle tehdään toukokuun aikana. Työt alkavat joustavasti touko-kesä. Voit hakea Traineeksi myös jo syksylle 2018. 

Lisätiedot: Laura Hottinen, laura.hottinen@pulpagency.com | 045 8731600


 

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PROMOOTTOREITA

 

Haemme koko ajan kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä ja tuloishakuisia promoottoreita.

Etsimme aktiivisia ja ahkeria persoonia, jotka saavat vietyä viestin perille vaikeissakin tilanteissa ja haastavissa ympäristöissä. Menestyäksesi promoottorina olet sosiaalinen, myyntiorientoitunut, innostunut työstäsi ja aina halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme vauhdikkaita ja vaihtelevia projektitöitä Suomen johtavien brändien parissa, kilpailukykyisen tuntipalkkauksen sekä työilmapiirin jossa on helppo viihtyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvalllinen CV osoitteeseen rekry@pulp.fi.

 

OTA YHTEYTTÄ